Centrale Verwarming

Laat de installatie én het onderhoud van centrale verwarmingen maar aan Loodgieter Oegstgeest over. Na jarenlange ervaring kunnen wij met alle soorten centrale verwarmingssystemen overweg.

Boiler Installatie

Een nieuwe boiler is altijd een goede en duurzame keuze. Bij Loodgieter Oegstgeest kunnen wij boilers installeren, repareren en onderhouden. Dus als u interesse heeft in een boiler bent u bij ons aan het juiste adres.

Keukens & Badkamers

Gaat u verhuizen, verbouwen of gewoon bouwen? Zodra u aan de badkamer of keuken begint kunt u het beste Loodgieter Oegstgeest inschakelen. Wij zijn experts op het gebied van badkamers, keukens en toiletten en kunnen vrijwel alles vlekkeloos installeren.

Gas & Olie Veiligheid

Gas en olie kunnen grote gevaren vormen bij nalatig onderhoud. Daarom kan Loodgieter Oegstgeest ook het gas en olie controleren op lekkages of andere problemen en zo kunnen wij de veiligheid verder verbeteren.

Afwatering Service

Soms regent het iets harder dan normaal en dan wilt u niet hebben dat de boel overstroomd raakt. Met voldoende onderhoud aan uw regenpijpen en andere afvoeren kunt u dit probleem voorkomen.

Afvoer Reiniging

In het geval van een ontstopping is Loodgieter Oegstgeest de expert die u belt. Wij hebben ontstoppingsproblemen in een kwestie van minuten opgelost.

Water Voorziening

Is uw watervoorziening nog voldoende onderhouden? Voor ieder gebouw in Oegstgeest is dit zeer belangrijk. Of dat nu een woning, een winkel of een kantoor is.

Gas Lek Detectie

Er dient altijd adequaat opgepast te worden voor gaslekkages. Vaak kunnen mensen dit ruiken, maar weten ze niet wat ze moeten doen. Ruikt u een gaslucht in huis? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Loodgieter Oegstgeest.

Loodgieter Service

Ook voor alle overige loodgietersproblemen kunt u bij Loodgieter Oegstgeest terecht. Onze experts lossen ieder probleem voor u op. Heeft het extra haast? Schakel dan de spoedservice in en vraag onze klantenservice om een offerte vooraf.

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op